Naessens koopt aandelen Decuyper over

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Naessens koopt aandelen Decuyper over
Foto: © SC

Zulte Waregem kan het circus rond Patrick Decuyper stilaan afsluiten. Willy Naessens bereikte een akkoord met de voormalige CEO om de resterende tien procent aandelen over te nemen.

Patrick Decuyper maakte er aan het einde van vorig seizoen een zootje van aan de Gaverbeek. De zakenman wilde de club laten verhuizen naar Antwerpen en zelfs een ruiloperatie met KV Oostende op poten zetten. Hij werd – na zwaar protest van de fans – de deur gewezen.

Enig probleem: Decuyper had nog zo’n tien procent van de Essevee-aandelen in handen. En dat kon hij natuurlijk aan eender wie verkopen. Maar die slapeloze nachten zijn nu voorbij voor de vice-kampioen. Volgens Het Nieuwsblad bereikte Willy Naessens een deal met Decuyper om het pakket over te nemen. Al staat er momenteel nog niets op papier.

Decuyper zelf zullen we niet snel terug in het voetbal zien. Het gaat immers niet heel goed met zijn zonnepanelenbedrijf Enfinity en zijn prioriteit ligt nu daar. Al blijft hij naar eigen zeggen wel de wedstrijden van Zulte Waregem volgens als supporter nummer één. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties