Scoort OHL-international opnieuw in Wales?

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Scoort OHL-international opnieuw in Wales?
Foto: © SC

Jovan Kostovski vond bij Oud-Heverlee Leuven de weg naar de netten nog niet, misschien lukt het hem wel voor Macedonië in Wales. De wedstrijd op zich doet er niet meer toe, maar extra vertrouwen is uiteraard welkom.

Kostovski was er al een paar keer dicht bij, maar door pech en onbesuisdheid lukte het nog niet in de Jupiler Pro League. Zo mikte hij vorige zaterdag op nog geen vijf meter van het Club Brugge-doel tegen de deklat, in de tweede helft belette doelman Mathew Ryan een zo goed als zekere treffer.

Tijdens de vorige interland lukte het dan weer wel. Kostovski viel in tegen Schotland en zorgde in de slotfase beheerst voor de 1-1. De wedstrijd ging nadien nog wel verloren, maar door dit doelpunt start de gewezen topschutter van Vardar Skopje (22 keer trof hij raak vorig seizoen, red) misschien wel in Wales.

Klaar

"Ik ben alvast klaar voor onze match", liet Kostovski weten via Twitter. "Goodluck, ik hou je in het oog", antwoordde OHL-spitsbroeder Bjorn Ruytinx op datzelfde sociale netwerk. "Ik wil hetzelfde als jij doen", verwees Kostovski dan weer naar El Toro, de enige OHL-spits die tot nu toe de weg naar de netten vond.

Het doelpunt van Kostovski tegen Schotland kunt u nog eens beleven op deze beelden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties