Reactie Lombaerts: "Verdiend"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Lombaerts: "Verdiend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Lombaerts wist maar laat deze week dat hij zou spelen tegen Kroatië en beschaamde het vertrouwen niet. De verdediging stond als een huis. Hij kijkt uit naar het WK in Brazilië en geeft mee dat de kwalificatie daarvoor dik verdiend is.

Sander De Graeve in Zagreb

Volgens de sympathieke verdediger is de kwalificatie alvast verdiend. "Als je geen enkele match in de campagne verliest, kan je wel zeggen dat het verdiend is volgens mij." Lombaerts maakte de Rode Duivels ook mee toen het minder ging.

"Ik maakte zowel de slechte als de goede tijden mee. Geef mij maar de goede zoals op dit moment. Nu kan je tenminste buiten komen. Vroeger was dat wel anders." Hij reageerde ook opgelucht na het laatste fluitsignaal. "Ok, ze moesten er nog twee scoren om ons uit Brazilië te houden, maar het is altijd leuker als je kan winnen. Er viel een hele last van mijn schouders, de druk zal nu een paar maanden al wat minder zijn."

De verdediger wist maar laat dat hij zou spelen, een probleem was dat niet. "Ik was veel meer relaxed dan anders." Lombaerts wil er dinsdag opnieuw staan. "Dit mag wel gevierd worden, maar dinsdag staan we er terug. Als we dan winnen staan we er pas echt goed voor."

Van vorige WK's herinnert Lombaerts zich niet zo veel. "Het interesseerde me enkel als de Belgen meededen. Mijn eerste herinnering is het WK van 1994 in de Verenigde Staten. Hopelijk kunnen wij de nieuwe generatie ook enkele leuke herinneringen bezorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties