Maribor valt uit de lucht: "We ondernemen juridische stappen"

Maribor valt uit de lucht: "We ondernemen juridische stappen"
Foto: © SC

In de Duitse media viel vandaag te horen dat de wedstrijd tussen NK Maribor en Club Brugge van 2011 zou vervalst zijn. In Slovenië weet men echter van niets. "We vernemen deze laster ook via de media."

Een reportage op ARD doet ‘Het Mirakel van Maribor’ af als een omgekochte wedstrijd. Club Brugge won de wedstrijd bij NK Maribor destijds met 3-4 na een onwaarschijnlijke terugkeer. De West-Vlamingen hoeven zich alvast geen zorgen te maken. Dat kan je HIER nog eens nalezen. Maar ook de Slovenen vallen uit de lucht.

“Ik wist tot vandaag niets van deze aantijgingen”, vertelt Zlatko Zahovic. “We vernemen deze laster ook via de media. Sommige personen willen het imago van de club schaden, maar ons geweten is zuiver. Ik kan dan ook bevestigen dat Maribor bij geen enkel onderzoek is betrokken.”

Toch kan de sportief directeur niet lachen met de verhalen. “Ik vind het onvoorstelbaar dat de media aandacht willen besteden aan deze nonsens. We hebben dan ook besloten om juridische stappen te ondernemen tegen de personen die achter de aantijgingen zitten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties