Reactie Praet: "Nu twee resultaten en al het negatiefs is vergeten"

Praet: "Nu twee resultaten en al het negatiefs is vergeten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De druk was wat van de ketel na de overwinning tegen Bergen. Dat het nog niet was hoe het moest zijn, deerde weinig spelers. De overwinning deed het vertrouwen toch wel deugd.

"Het was echt van moeten", knikte Dennis Praet. "In de eerste helft liep het inderdaad niet zoals we wilden en zijn we een paar keer goed weggekomen. Als ze hadden gescoord, was het misschien moeilijk geworden. We wilden wel, maar we speelden te veel met de lange bal en Bergen stoorde heel hoog. Daardoor kwamen we niet in ons spel. De tweede helft was beter en hebben we de bal goed in de ploeg gehouden."

Met het oog op de woensdagwedstrijd tegen PSG tankte Anderlecht wel wat vertrouwen. "We hebben een heel zware week voor de boeg met ook nog Standard. Met twee resultaten kunnen we echter alle negatiefs direct vergeten. Of dat realistisch is tegen PSG? Het wordt heel moeilijk, maar je mag altijd hopen", zei Praet.

"PSG is een heel grote ploeg met enkele van de beste spelers van de wereld. Als je namen als Ibrahimovic en Cavani hoort, dan weet je het wel. Maar elke match moet gespeeld worden..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties