Reactie Stam: "Ajax wint ook niet elke match"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Stam: "Ajax wint ook niet elke match"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronnie Stam, hier nog in Twente- shirt, mocht tegen Charleroi voor het eerst in de basis starten in en competitiematch. De rechtsback van Standard relativeerde het puntenverlies en wil niet weten van een dipje van de leider.

Sander De Graeve in Luik

"Het klopt dat wij bovenaan staan, maar Ajax staat ook vaak eerste en die winnen ook niet elke wedstrijd hé", merkte de Nederlander op. "Een dipje hebben we niet. als je een dip hebt, word je weggespeeld."

Het gelijkspel wijt Stam aan de afwerking. "We waren beter, zeker in de tweede helft. Alleen liet de afwerking het afweten vandaag. Dat heb je ook wel eens, hé. We hadden wel twintig kansen, maar er gingen er maar twee in. Normaal moeten dat er vier zijn. Het belangrijkste is echter dat we die kansen wel creëren."

Uiteindelijk was de rechtsachter tevreden met het gelijkspel. "Als je in de 89e minuut de 2-2 kan maken, dan voelt dat natuurlijk goed." Hij was tevreden met zijn prestatie. "Ik speelde een sterke eerste helft en gaf na de rust een assist. Ik kon zo toch belangrijk zijn voor het team."

Het enige wat hij nog moet wegwerken is een conditionele achterstand. "Wanneer die weg zal zijn? Dat weet ik niet. Het gaat wel steeds beter, ik train ook hard dus het zal niet zo lang meer duren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties