Fellaini sponsort elektrische auto's

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Fellaini sponsort elektrische auto's
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini is begaan met het milieu, dat blijkt toch uit zijn laatste investering. De Rode Duivel gaat een bedrijf sponsoren dat laadpalen wil neerplanten om elektrische wagens op te laden.

"De verwoestende invloed van fossiele brandstoffen krijgt te weinig aandacht. Via EV Point wil ik mijn schouders zetten onder dit innoverende project", aldus Fellaini in Het Laatste Nieuws. De Rode Duivel investeert 250.000 euro in het bedrijf van zakenman De Swaef.

"Met Electric Vehicle Point willen we laadpalen op publieke plaatsen installeren. Op die manier kunnen mensen tijdens het winkelen, een avondje bioscoop of een avondje uit gelijktijdig hun elektrische wagen laden. We weten dat er nog maar weinig van die wagens rondrijden en dat dit nog in een beginfase zit, maar we kijken vooruit en zijn er rotsvast van overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst is", aldus De Swaef.

"Mijn vader Frans en Abdellatif Fellaini, de vader van Marouane, zijn sinds jaar en dag goeie vrienden. Ze werkten samen bij de MIVB. Maar het is Marouane zelf die overtuigd is van duurzame energie. Hij is echt begaan met het milieu en met de toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties