Reactie Praet: "Standard is andere match, op ander niveau"

Praet: "Standard is andere match, op ander niveau"
Foto: © SC

Dennis Praet had weinig in te brengen tegen het geweld van PSG. De aanval van Anderlecht kwam in zijn totaal amper in het stuk voor. Het besef dat PSG op een ander niveau speelt, deed toch wel pijn.

"Ik vond onze tactiek goed, maar we waren gewaarschuwd voor het gevaar van de backs. Dan is het wel spijtig dat die twee snelle goals uit voorzetten van net een vleugelverdediger komen", wees Praet ook onvrijwillig op het niet meeverdedigen van Suarez. "We hebben niemand met de vinger gewezen, dat niet. Hier moet je gewoon uit leren."

"Het is een slag die ze ons toedienen, maar we wisten op voorhand dat PSG een heel moeilijke match zou worden. Het was allemaal net iets sneller. En die derde goal! Dat heb ik nog niet veel gezien. Het is toch een fenomeen die Zlatan", was ook Praet onder de indruk.

En nu moet Anderlecht zondag met een 0-5 in het achterhoofd Standard ontvangen. "Dat is een heel andere match, in een andere competitie en op een ander niveau. We moeten de knop omdraaien. Maar ja, plezant is natuurlijk anders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties