Clasico winnen = titel pakken?

Clasico winnen = titel pakken?
Foto: © SC

Morgenavond staat de Clasico op het programma: Barcelona tegen Real Madrid. Een blikje in de historie toont dat wie de bovenhand haalt in de Clasico ook dicht bij de titel komt.

De voorbije jaren waren er een aantal seizoenen dat zowel Barcelona als Real Madrid een keer wonnen, en dan zijn ook de kansen op de titel fifty-fifty verdeeld.

Maar zeven keer was er wel een duidelijke winnaar in het dubbele duel van de Clasico. En daarbij is er wel een opvallende trend. Of was, want vorig seizoen werd er gebroken met de traditie.

De voorbije zeven keer dat er een winnar was in het dubbele duel tussen Barcelona en Real Madrid, werd die winnaar in zes van de zeven gevallen uiteindelijk ook landskampioen. Het duel van morgen is dus ook levensbelangrijk voor het mogelijk beslissen van het kampioenschap. 

Wie ziet u winnen?

Waag een gokje via Unibet. Als Barcelona de punten thuishoudt, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 105 euro. Gokken op Real kan je beter uitkomen: 284 euro in een klap! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties