Biglia haalt het van Nainggolan

Joris De Wolf
| 2 reacties

Lazio heeft op de slotwedstrijd van de negende speeldag in de Serie A vlot gewonnen van Cagliari. Het werd 2-0 in het Stadio Olimpico. Zowel Lucas Biglia bij de thuisploeg als Radja Nainggolan bij de bezoekers stonden speelden 90 minuten. Cavanda viel vlak voor affluiten nog in.

Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd. Het was dan ook wachten tot de tweede helft op het eerste doelpunt. De onvermijdbare Miroslav Klose opende in de 52ste minuut de score. Voor de Duitser is het nog maar zijn tweede doelpunt van het seizoen.

Het was niet lang wachten voordat de thuissupporters een tweede keer mochten juichen. Nog geen vijf minuten na het openingsdoelpunt verdubbelde Candreva van op de penaltystip de score.

De Romeinen klimmen door deze overwinning naar de zevende plaats in het klassement. Radja Nainggolan en co blijven steken op een tiende plaats.