Spurs-Belgen binnenkort in nieuwe voetbaltempel?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Spurs-Belgen binnenkort in nieuwe voetbaltempel?
Foto: © SC

Tottenham Hotspur maakt plannen voor de bouw van een ultramoderne voetbaltempel. De Londenaren zouden ook American Football-wedstrijden willen organiseren in het stadion.

Tottenham Hotspur is in het grootste geheim plannen aan het maken voor de bouw van een ultramoderne voetbaltempel. The Spurs gaven Populous – het bureau dat ook het Olympisch Stadion en het Emirates Stadium ontwierp – de opdracht een stadion te ontwerpen dat 65.000 toeschouwers kan ontvangen. Dat heeft The Daily Mail ontdekt.

The Lilywhites willen het stadion bovendien ‘delen’ met een NFL-team. Wellicht gaat het om The Jacksonville Jaguars. Elk seizoen zakken enkele American Football-teams af naar het Verenigd Koninkrijk om er enkele wedstrijden af te haspelen. Zo’n evenement brengt natuurlijk een pak geld in het laatje.

Jan Vertonghen, Moussa Dembélé en Nacer Chadli spelen echter nog lang niet in de nieuwe tempel. De bouw is nog niet voor morgen. The Spurs hebben zelfs nog geen enkele goedkeuring voor de bouw van een stadion. Eén ding is zeker: wordt vervolgd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties