Reactie Hoefkens: "We verdienden om te winnen"

Hoefkens: "We verdienden om te winnen"
Foto: © SC

Carl Hoefkens kreeg zijn eerste basisplaats bij Lierse. Maar de verdediger was vooral ontgoocheld over het resultaat nadat Lierse één van zijn betere helften van het seizoen speelde.

"Natuurlijk zijn we ontgoocheld", klaagde Hoefkens. "We hebben de meeste kansen afgedwongen en ik denk zelfs dat we verdienen te winnen. Ons plan klopte ook: Lokeren laten komen zonder iets weg te geven. Maar dan slikken we die domme goal. De tweede helft hebben we het heft in handen genomen, maar dan is het spijtig dat we niet konden scoren."

En daar wrong vooral het schoentje, want Menga miste een paar opgelegde kansen. "Dat is een dubbel gevoel. Menga mist die grote kans, maar hij dwingt ze ook wel af. Als je die tweede kans ziet, dat was een prachtige aanval van achteruit."

Hoefkens was één van de zeven jongens die zijn kans kreeg door blessures en jongens die op de bank belandden door mindere prestaties. "Ik heb zelf ook een tijd moeten wachten. Het ging goed, maar we zullen wel zien. Ik ben vooral content voor de spelers rond mij. Zij hebben de kans die ze kregen gegrepen. Zoals Frederic, als je ziet hoe die gewerkt heeft op training. Daar moet je fier op zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties