Wie haalde het team van de midweek?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Wie haalde het team van de midweek?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook deze speeldag kwam onze redactie vol indrukken terug na twee dagen tjokvol wedstrijden. In het team van deze midweek vinden we zelfs voor het eerst een dame terug.

Doel

In doel konden we, net als de spitsen van Club Brugge, niet om Joris Delle heen. De Franse sluitpost van Cercle schudde enkele prachtsaves uit zijn handschoenen en hield zo de nul voor de vereniging. Victor Vazquez deed daarna de rest.

Verdediging

Centraal achterin komen we een oude bekende tegen. Kara haalde al enkele keren het team van de week én blijft ook steevast de steken die Koulibaly laat vallen oprapen. Hij wordt omringd door de jonge Bastiaens van OHL die een knappe pot speelde.

Op de flanken hebben we twee spelers die hun medemaats op weg naar doel zetten. D'Haene tekende voor de assist bij de 2-0 van Junior Kabananga en Ronnie Stam gaf de assist voor de goals van Reza en Batshuayi.

Middenveld

Op het middenveld vinden we dé patron van Zulte Waregem - AA Gent terug. Thorgan Hazard was fenomenaal en maakte het verschil tussen beide ploegen. Zijn goal en assist mochten er overigens best zijn.

Rugdekking wordt verzorgd door Persoons en Milivojevic. Die laatste kende een moeilijk begin van zijn Anderlecht-carrière, maar lijkt nu toch boven water te komen.

Aanval

Op de negen staat deze week David Pollet. De spits van Charleroi deed werkelijk alles goed en tekende voor een goal en een assist. Na zijn applausvervanging zag hij ontzet hoe zijn team de 2-0 voorsprong nog weggaf. Aan zijn linkerkant zorgt Benji De Ceulaer voor de aanvoer.

Aan zijn rechterkant hebben we een primeur. Tessa Wullaert was voor de Red Flames zó goed tegen Portugal dat we niet anders konden dan ze een plaats in het team van de week te geven. Om het met de woorden van onze man ter plaatse te zeggen: "Tessa Wullaert was Hazardiaans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties