Reactie Deschacht: "Handen achter de rug en toch er op"

Deschacht: "Handen achter de rug en toch er op"
Foto: © SC

Olivier Deschacht veroorzaakte tegen OH Leuven een strafschop. Achteraf wist hij niet echt wat er gebeurd was, maar hij gaf toe dat het leer zijn arm raakte.

Op de beelden was duidelijk te zien dat Deschacht de bal echt wel met de arm speelt. Het lijkt op een reflex, maar zelf had de linksachter er geen echte uitleg voor. "Ik krijg hem op mijn hand, maar nochtans had ik mijn armen op mijn rug. Het is dus raar, maar het was zeker niet expres. Nu ja, pech gehad."

Anderlecht kroop in de tweede helft te veel terug. "Ze bleven maar komen. Ze hadden ook veel halve kansen en enkele echt goeie. We verloren alle duels op het middenveld en dan komt de verdediging natuurlijk onder druk."

Maar ook bij Leuven hadden ze reden tot klagen, want één domme verdedigende actie van Bandalovski verprutste de partij voor hen. "We stonden 40 minuten goed en dan geven we op zo een lullige manier een goal weg", vloekte Wim Raymaekers. "En dan nog twee rode kaarten terwijl we die jongens volgende week echt goed zouden kunnen gebruiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties