Lukaku en Vertonghen laten zich opmerken

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Lukaku en Vertonghen laten zich opmerken
Foto: © SC

Everton en Tottenham hebben de kans laten liggen om alleen tweede te worden in de Premier League. Beide ploegen bleven steken op een scoreloos gelijkspel.Lukaku en Vertonghen lieten zich opmerken tijdens twee fel besproken fases.

Bij de thuisploeg konden Lukaku en Mirallas rekenen op een basisplaats, terwijl ook Vertonghen aan de aftrap stond bij Tottenham. Het waren de bezoekers die het best aan de match begonnen. In het eerste halfuur voetbalde de Londense club diverse kansen bijeen, met Vertonghen in een actieve rol. De beste kans was voor Soldado, maar zijn kopbal miste precisie.

Everton claimt penalty na overtreding Vertonghen

Gaandeweg kwam Everton beter in de wedstrijd en na de pauze claimde de thuisploeg een penalty na een duel tussen Vertonghen en Coleman. Op het uur kwam een vierde Belg op het terrein, toen Dembélé Sandro kwam vervangen. Aan de overkant verliet de geel geboekte Mirallas even later het veld voor Deulofeu.

Botsing Lukaku-Lloris

Een kwartier voor het einde liet Lukaku zich opmerken na een botsing met doelman Lloris. De scheidsrechter oordeelde dat Big Rom zijn knie had laten hangen en toonde onze landgenoot de gele kaart. Lloris moest langdurig verzorgd worden, maar kon uiteindelijk verder. Lukaku werd enkele minuten na het duel wel naar de kant gehaald.

In de slotminuten kwam Tottenham nog even aandringen, maar geen van beide ploegen vond de weg naar de netten. De wedstrijd eindigde dan ook zoals hij begonnen was. Tottenham staat samen met Liverpool en Chelsea op de tweede plaats, terwijl Everton de vijfde stek deelt met Manchester City en Southampton. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties