Reactie Chatelle: "Nederlaag moeilijk te accepteren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Chatelle: "Nederlaag moeilijk te accepteren"
Foto: © SC

RAEC Mons sluit de heenronde af zonder overwinning. Ook bij KV Oostende ging de rode lantaarn de boot in. "Elke week lopen dezelfde dingen in de soep", aldus Thomas Chatelle.

Cédric De Volder in Oostende

RAEC Mons verloor gisteren met 2-0 van KV Oostende. De Draken lijken met de nieuwe nederlaag het eigen doodvonnis te hebben getekend. Ook Thomas Chatelle wist na afloop eventjes niet van welk hout pijlen te maken.

"We geraken niet uit deze negatieve spiraal", vertelt de flankaanvaller. "Elke week draaien dezelfde dingen in de soep. Onze groep is nu eenmaal te fragiel om een achterstand op te halen. Of ik een oplossing zie? Ja, geen cadeaus meer weggeven."

"Te fragiel om achterstand om te halen"

Play-off III komt nu wel heel dicht in de buurt van het Stade Tondreau. Toch weigert Chatelle de handdoek in de ring te gooien. "De tijd begint te dringen, maar er volgen nu enkele dagen om te herbronnen. Er zijn nog vijftien wedstrijden te spelen, maar het wordt nu eenmaal moeilijk om deze situatie recht te trekken."

"Deze nederlaag is gewoon enorm zwaar om te accepteren", besluit de flankaanvaller. "Ik had echt verwacht dat we in Oostende een klik konden maken. Bovendien zorgen verliespartijen tegen rechtstreekse concurrenten voor een koude douche. Ook tegen OH Leuven en Waasland-Beveren schreven we eenzelfde verhaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties