Reactie Ontspannen Hazard: "Goed getrapt van Habibou"

Ontspannen Hazard: "Goed getrapt van Habibou"
Foto: © SC

Zulte Waregem nam gisteren de maat van Waasland-Beveren. Habib Habibou bracht Essevee op voorsprong vanop de stip in twee tijden. Hazard trapte de elfmeter eens niet, maar was na de match die zaak al (bijna) helemaal vergeten.

Aernout Van Lindt in Waregem

Om half twaalf kwam Thorgan Hazard na de wedstrijd tegen Waasland-Beveren richting perszaal afgezakt. Zichtbaar ontspannen, dat hij een strafschop eens niet mocht trappen leek alweer lang vergeten. "Goed getrapt hé van Habibou", grapte de nummer 10 van Essevee. 

De coach zei na de wedstrijd al dat er vanaf nu meer duidelijkheid zal komen over wie de strafschoppen neemt. "Ik wou hem wel nemen", aldus Hazard. "Maar ik kon niet bij de bal. Ach, het belangrijkste is dat de bal er in ging en dat we de punten hebben kunnen pakken vandaag." Geen nieuw akkefietje zoals met Leye en Berrier vorig jaar dus? "We moeten er geen hetze van maken, de coach zal wel beslissen in het vervolg."

"Tweede? Mooi meegenomen"

Een makkelijke match was het ondanks veldoverwicht zeker niet: "Wedstrijden tegen ploegen als Waasland-Beveren zijn soms de moeilijkste. Ze speelden heel compact, maar we hebben toch de score kunnen openen", analyseerde Hazard.

"Daarna waren we gelanceerd en konden we er nog eentje maken. Het is leuk dat we zo thuis nog niet verloren. En we hadden misschien alles kunnen winnen, maar tegen Charleroi zat het niet mee. Staan we nu tweede? Dat is mooi meegenomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties