Napoli-voorzitter wil in januari fors investeren

Koen Donvil
| 22 reacties
Napoli-voorzitter wil in januari fors investeren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis wil in januari 50 miljoen euro aan nieuwe spelers investeren. Op die manier hoopt hij te overwinteren in de Champions League en wil hij een gooi doen naar de titel in de Serie A.

Napoli verkocht afgelopen zomer zijn sterspeler Edinson Cavani aan PSG, maar versterkte zich onder andere met Higuaín, Callejón, Raúl Albiol en Rode Duivel Dries Mertens. Zijn aankoopwoede is nog niet gestild, zo liet hij optekenen aan Il Mattino. "Ik moet opnieuw investeren als we willen blijven meedoen. Zonder geld te investeren kan je geen successen boeken. Dat zal ik moeten accepteren."

"Voor ons is het cruciaal dat we overwinteren in de CL. Daarom moeten we topspelers aantrekken. Dat weet Rafael Benitez ook", aldus de flamboyante preses die ook een sneer uitdeelde aan voormalig coach Walter Mazzari. "Hij koos ervoor naar concurrent Inter te trekken terwijl wij van hem de coach maakten die hij nu is. Ik maak me er niet meer druk om. Met Benitez hebben we nu de beste trainer ter wereld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties