Colombiaans bondscoach lovend: "België top in Europa"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Colombiaans bondscoach lovend: "België top in Europa"
Foto: © SC

Colombia is op haar hoede voor de partij van vanavond tegen de Rode Duivels. De Zuid-Amerikanen trainden gisteren zelfs achter gesloten deuren. "België is één van de beste ploegen van het moment", liet de bondscoach nog optekenen.

De Rode Duivels zijn een echte test voor Colombia. José Pekerman besloot gisteren dan ook om de training achter gesloten deuren af te werken. Een heuse domper voor de fans die Radamel Falcao of Carlos Bacca aan het werk wilden zien. “We zijn al zo weinig samen”, duidt José Pekerman op Sporza. “We willen deze tijd dan ook optimaal benutten.”

En dat neemt de bondscoach wel heel letterlijk. De Colombiaanse selectie nam zelfs de bus voor de verplaatsing van de oefenvelden naar het stadion. Opvallend detail: beide velden liggen zo’n honderd meter uit elkaar.

De 64-jarige Argentijn twijfelde ook al niet om de Rode Duivels enkele lofbetuigingen toe te werpen. “België beschikt momenteel over een uitstekende generatie spelers. Ze zijn top in Europa en misschien wel één van de beste ploegen van het moment.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties