Mexico neemt makkelijk de maat van Nieuw-Zeeland

Joris De Wolf
| 1 reacties

Mexico heeft ook zonder veel problemen de tweede wedstrijd in de barrages gewonnen van Nieuw-Zeeland. Na de 5-1 uit de heenwedstrijd wonnen de groenhemden met 2-4 in Wellington. Door deze overwinning is Mexico zeker van het WK in Brazilië.

Eigenlijk kon er de Mexicanen maar weinig meer overkomen. De heenwedstrijd wonnen ze glansrijk met 5-1. Ook de terugwedstrijd begon voortvarend. Bij de rust stonden de troepen van trainer Miguel Herrera 0-3 voor. Peralta zorgde met een loepzuivere hattrick voor die ruststand.

Na de pauze was het lang wachten op een nieuw doelpunt. Pas tien minuten voor affluiten kon James van op de penaltystip milderen tot 1-3. Enkele minuten later scoorde Fallon de aansluitingstreffer. Peña zette vijf minuten voor affluiten de 2-4 eindstand op het bord.