Utrecht vemijdt gênante rechtzaak

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Utrecht vemijdt gênante rechtzaak
Foto: © SC

FC Utrecht heeft een wel heel gênante rechtszaak vermeden. De Nederlandse club heeft een akkoord bereikt met haar spelers omtrent het premiestelsel.

Voetbalkrant.com meldde enkele weken geleden dat FC Utrecht en haar spelerskern op voet van oorlog leefden. De spelers waren immers niet akkoord met de afbouw van het premiestelsel en wilden per punt worden betaald. Het hele verhaal kan u bovendien HIER nalezen.

De Nederlandse kranten laten echter weten dat er een oplossing is gevonden. En vooral FC Utrecht lijkt daarmee haar slag thuis te halen. Het premiestelsel bij De Domstedelingen wordt vanaf heden immers bepaald door het puntenaantal op het einde van de reguliere competitie.

Dat lijkt dan ook de meest eerlijke manier om profvoetballers – naast het maandelijkse loon – uit te betalen. Hoe meer punten Utrecht pakt, hoe hoger de premie voor de spelers zal zijn. Voor de volledigheid: Utrecht kampeert momenteel op een povere dertiende stek in de Eredivisie en sprokkelde dit seizoen nog maar vijftien punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties