"Antwerp toonde zich dit seizoen ook al kwetsbaar"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 51 reacties
"Antwerp toonde zich dit seizoen ook al kwetsbaar"
Foto: © SC

Hoogstraten VV trekt morgen naar de Bosuil. De voorlaatste uit de Belgacom League verwacht een zware avond, maar geeft zich niet op voorhand gewonnen. "Antwerp heeft zich ook al kwetsbaar getoond, hé", aldus Ben Van Bael.

Het is al van 1990 geleden dat Antwerp FC en Hoogstraten VV nog eens een officieel duel uitvochten. Destijds won The Great Old met 2-0, maar als het van de bezoekers afhangt zal de Bosuil zaterdagavond enorm stil zijn.

“Ik verwacht me aan een lastige avond”, lacht Ben Van Bael. “Een wedstrijd spelen op de Bosuil is natuurlijk een speciaal gegeven. Maar tijdens de negentig minuten wil ik enkel aan de punten denken. Antwerp toonde zich dit seizoen ook al kwetsbaar.”

Ook Roel Engelen kijkt uit naar de bezoek aan de oudste club van België. “Ik speelde er enkele seizoenen geleden al eens met SK Sint-Niklaas en was onder de indruk van de beleving. De ploeg moet zich dan ook tweehonderd procent inzetten om er iets te rapen. Maar het zou dom zijn om ons op voorhand gewonnen te geven.”

“Het is belangrijk om niet te snel een doelpunt te slikken”, gaat Van Bael verder. “Hoogstraten moet simpelweg elke week blijven knokken en dan komt alles wel goed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties