Eerherstel voor Standard?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Eerherstel voor Standard?
Foto: © SC

Standard neemt het vanavond in de vijfde wedstrijd van de Europa League op tegen het al geplaatste Esbjerg. Voor de Rouches wordt het een oefenwedstrijd aangezien ze reeds uitgeschakeld zijn.

Voor Standard draaide de Europa League uit op een fiasco. De Rouches verloren tot nu toe drie keer en speelden een keer gelijk. Winnen konden ze nog niet doen. Toch raar als je kijkt naar de tegenstanders in hun poule. Esbjerg, Elfsborg en Red Bull Salzburg zijn nu niet bepaald hoogvliegers op het Europese toneel.

Voor de verplaatsing naar het Deense Esbjerg liet trainer Luzon enkele grote namen thuis. Aangezien er toch niets meer van af hangt, uitgezonderd eerherstel, bleven Mujangi Bia, De Sart en Mpoku thuis. Kanu en Ezekiel zijn geschorst terwijl Opare en Stam sukkelen met blessures.

Hopelijk nemen de Luikenaars de wedstrijd een beetje ernstig. Al is het maar om onze coëfficiënt op te krikken.

Kan Standard iets rapen in Denemarken?

Kan Standard vanavond zijn eerste overwinning in deze Europa League-editie boeken? Als je denkt dat de Rouches gaan winnen, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 186 euro opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Voetbalkrant.com zet u graag op weg. Via DEZE WEBSITE kunt u een account maken en krijgt u 60 euro gratis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties