Slechts twee Belgen aan aftrap in Engeland

Koen Donvil
| 1 reacties
Slechts twee Belgen aan aftrap in Engeland
Foto: © SC

In Engeland staan er vandaag zes wedstrijden op het programma. Daarin slechts twee Belgen aan de aftrap: Lukaku en Benteke. Kevin Mirallas zit ietwat verrassend op de bank. Voor Vermaelen geldt hetzelfde, al is die verrassing minder groot.

Aston Villa rekent op Christian Benteke om de ploeg voorbij Sunderland te loodsen. De Rode Duivel heeft al een tijdje niet meer gescoord, maar krijgt vandaag een uitgelezen kans om zijn neus voor goals terug te vinden. Sunderland is de rode lantaarn in de Premier League.

Everton neemt het op tegen het nummer 14 uit het klassement Stoke City. The Toffees kunnen mits winst op een voorlopig gedeelde tweede plaats komen. Coach Roberto Martinez hoopt opnieuw op goals van Lukaku, maar zet onze andere landgenoot Mirallas verrassend op de bank.

Arsenal is de enige club uit de top-5 die vandaag in actie komt. The Gunners reizen naar Wales waar ze Cardiff City partij geven. Wenger kiest centraal achterin opnieuw voor Koscielny en Mertesacker, waardoor Thomas Vermaelen opnieuw plaats moet nemen in de dugout.

Overige wedstrijden:

Norwich City-Crystal Palace

West Ham United-Fulham

Newcastle United-West Bromwich Albion (18u30)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties