Van den Brom eerlijk: "Resultaat Benfica blijft nazinderen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Van den Brom eerlijk: "Resultaat Benfica blijft nazinderen"
Foto: © SC

RSC Anderlecht likt haar wonden na de Europese uitschakeling tegen SL Benfica. Morgen moet de landskampioen echter vol aan de bak tegen Cercle Brugge. "Dat resultaat blijft toch nazinderen", bekent John van den Brom.

Er is morgen maar één weg in het Astridpark: er moét worden gewonnen van Cercle Brugge. Ook John van den Brom beseft dat een nieuw puntenverlies geen optie is. Maar is de kleedkamer wel klaar voor een nieuwe opdracht?

“Ik geef toe dat het verlies tegen Benfica blijft nazinderen”, vertelt de Nederlandse veldheer. “We speelden een goede partij tegen een sterke tegenstander, maar je neemt dat slechte gevoel toch mee naar de volgende wedstrijd. We speelden nu eenmaal om te winnen.”

Ook van den Brom erkent dat paars-wit een echte leider mist. “We hebben momenteel iemand nodig die zegt waar het op staat. Al waren we met een puntje tegen Benfica ook uitgeschakeld. Maar ik geef toe dat we zondag met ander gevoel op het velden zouden staan.”

Toch blikt de Amsterdammer met veel vertrouwen vooruit op het duel met Cercle. “We staan voor twee thuiswedstrijden die moeten worden gewonnen. Al maak ik me weinig zorgen omtrent die nederlaag bij Charleroi. Vijf verliespartijen zijn dan wel te veel, maar de kloof is nog steeds overbrugbaar. En dat zegt ook een pak over onze concurrenten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties