Vanbelle wint met Aalst van Antwerp: "Veel karakter getoond"

Vanbelle wint met Aalst van Antwerp: "Veel karakter getoond"
Foto: © SC

Eendracht Aalst klopte Antwerp met het kleinste verschil. In de stand naderen de Ajuinen stilaan op The Great Old. Niets dan blije gezichten dan ook bij de thuisploeg. Ook Wesley Vanbelle was blij met de drie punten.

“We hebben een prima mentaliteit aan de dag gelegd en veel karakter getoond. Ik denk dat het een mooie collectieve prestatie was van iedereen. Ook de coach was inderdaad heel tevreden met het eindresultaat", begon Vanbelle tegen Voetbalkrant.com.

"Ik vond het een verdiende overwinning. Antwerp had misschien wel het meeste balbezit, maar onze organisatie stond goed en ze hebben welgeteld één echte kans gehad. Wij hadden een drietal hele goede kansen, waaronder het doelpunt”, aldus de speler nog.

"Stavros speelde een goede wedstrijd"

Vanbelle was ook vooral tevreden voor Stavros Glouftsis. De aanvaller leek er eerst niet bij te gaan zijn, maar mocht uiteindelijk toch spelen en scoorde zelfs tegen zijn ex-club.

“Stavros was na de wedstrijd heel blij met zijn doelpunt. Hij speelde een goede wedstrijd en heeft veel verdedigend werk verricht en een mooie goal gemaakt die ons de drie punten opleverden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties