Reactie Dejaegere: "Hoop dat ze de beelden bekijken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Dejaegere: "Hoop dat ze de beelden bekijken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere won met Gent vrij makkelijk tegen OH Leuven. Hij was tevreden met de vierde zege op een rij, maar toch zat hem achteraf nog een wedstrijdfase dwars. Bandalovski gaf hem een elleboogstoot in de zestien en die werd niet bestraft.

Sander De Graeve in Gent

"Ik wou voor de bal gaan en kreeg plots de elleboog van Bandalovski in het gezicht. Niemand had het blijkbaar gezien. Ik kon nog eerst bij de bal zijn, dus ga ik zeker niet liggen als er niets aan is. Ik hoop dat de ref de beelden nog eens bekijkt", aldus de middenvelder van Gent.

Dat middenveld kreeg aanvankelijk niet veel ruimte, maar dat veranderde na het doelpunt van Pedersen. "Ze zaten er erg kort op, zowel bij Renato Neto, David Hubert, als bij mij. Die goal was een opluchting, daarna liep het veel beter."

Daarna was de match gespeeld. Leuven kon amper iets klaarmaken in de tweede helft. "Ze moesten natuurlijk komen, maar we hebben het achterin opnieuw gesloten kunnen houden. We houden nu al vier matchen op rij de nul, dat is belangrijk."

Dejaegere komt in de volgende ronde zijn Kortrijk tegen. "Dan gaan we hopelijk winnen in Kortrijk, en speel ik er hopelijk eens een goeie match (lacht)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties