Reactie Gent nadert top zes: "Matchen tegen Lokeren en Kortrijk worden heel belangrijk"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Gent nadert top zes: "Matchen tegen Lokeren en Kortrijk worden heel belangrijk"
Foto: © SC

AA Gent won met 1-3 in Lier en sluipt heel dicht bij de top zes. Hannes Van der Bruggen voorspelt dat de wedstrijden tegen Lokeren en Kortrijk heel belangrijk zullen worden in de strijd om een play-off I-ticket.

Robby Morren in Lier

"Onze eerste helft was niet zo goed", was de middenvelder eerlijk. "We kwamen goed weg met die 1-0 voorsprong aan de rust. Te vaak namen we de verkeerde beslissingen op de verkeerde momenten."

"Onze tweede helft was een stuk beter. We hebben Lierse op de eigen helft gedrukt en uiteindelijk vind ik die 1-3 wel terecht."

Gent nadert nu tot op één punt van de top zes. "Ach, we moeten het van match tot match bekijken", zo houdt Van der Bruggen de boot af. "We hebben natuurlijk wel interesse voor wat de concurrenten doen. De onderlinge confrontaties met Lokeren en Kortrijk zullen heel belangrijk worden."

"Laten zien dat we iets kunnen tegen Anderlecht en Club"

Na vijf opeenvolgende overwinningen kan Gent de komst van Anderlecht met vertrouwen tegemoet zien. "We hebben inderdaad veel vertrouwen, maar te veel vertrouwen is ook niet goed. We moeten nu met Anderlecht en Club Brugge tegen twee toppers spelen. Het is aan ons om te laten zien dat we iets kunnen."

"Anderlecht is een hele goede ploeg, zij hebben veel kwaliteit maar het spreekt voor zich dat wij ons uiterste best gaan doen tegen hen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties