Interview Zukanovic blij met WK-loting: "Strijden met Nigeria voor 2e plaats"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Zukanovic blij met WK-loting: "Strijden met Nigeria voor 2e plaats"
Foto: © SC

Het Bosnië & Herzegovina van Ervin Zukanovic werd gisteren samen met Argentinië, Nigeria en Iran in groep F ingedeeld. Ervin Zukanovic, centrale verdediger bij Gent en Bosnië & Herzegovina is tevreden met de loting.

Door Sander De Graeve

"Het is een goeie loting voor ons. Met Argentinië, Iran en Nigeria in onze groep is er zeker iets mogelijk. Ik denk dat we met Nigeria zullen strijden voor de tweede plaats na Argentinië. Ik zeg niet dat Iran een makkelijke tegenstander is, maar er zijn mogelijkheden."

Bosnië & Herzegovina lootte met Argentinië een echte klepper met daarnaast twee ploegen waartegen gewonnen kan worden. "In elke groep heb je wel een grote ploeg, maar sommige groepen hebben er twee. Kijk maar naar die groep met Engeland en Italië en die met Nederland en Spanje. Het enige nadeel is het feit dat we beginnen tegen Argentinië in Maracana."

"Voel eindelijk die pijn niet meer"

Over een duel met Messi wil hij het echter nog niet hebben. "Daar denk ik nu nog niet aan, het is nog meer dan zes maand tot het WK en er kan nog van alles gebeuren. Als het WK eraan komt, dan is het tijd om daarover te denken. Ik ben nu al drie maand geblesseerd, dus ik concentreer me nu vooral op mijn terugkeer."

Die is nakende. "Ik voel die pijn niet meer bij het trappen, eindelijk! Ik hoop dat ik deze week een vriendschappelijke match kan spelen want ik heb nu vooral ritme nodig en ik wil me testen. Normaal gezien ben ik dan volledig klaar voor volgende week." Dan speelt AA Gent in eigen huis tegen Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties