Reactie N'Sakala strooit met lof: "Vargas? Dat is een Zizou, hé"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 31 reacties
N'Sakala strooit met lof: "Vargas? Dat is een Zizou, hé"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht haalde het zaterdagavond vrij eenvoudig van Waasland-Beveren. Twee spelers maakten heel wat indruk: Ronald Vargas en Andy Najar. Achteraf bewierookte ploegmaat Fabrice N'Sakala de twee uitblinkers.

“We hebben deze wedstrijd makkelijk gewonnen. In tegenstelling tot de match tegen Westerlo, hebben we vanaf het eerste fluitsignaal druk gezet op de tegenstander. Deze zege doet deugd, maar in zulke wedstrijden zouden we nog meer vertrouwen moeten tanken door meer te scoren.”

"Van de hele kern maakte Vargas al het meeste indruk op mij. Hij is technisch heel sterk"

Over zijn ploegmakkers Vargas en Najar was de Fransman vol lof. “Ik ben echt heel blij voor Ronald. Van de hele kern is hij diegene die al het meeste indruk maakte op me. Hij is technisch heel sterk, bij ons noemen ze dat ‘een Zizou’ (verwijzend naar Zinédine Zidane, nvdr.). Hij is een échte nummer 10.”

Voor Najar had N’Sakala wel een lichte waarschuwing in petto. “Hij heeft me weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Maar ik heb hem wel al verwittigd: hij zal het moeilijk krijgen op de wereldbeker, want Honduras zit in een groep met Frankrijk. (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties