Criel (Heist): "Antwerp niet de beste ploeg, wel de beste supporters"

Criel (Heist): "Antwerp niet de beste ploeg, wel de beste supporters"
Foto: © SC

Bram Criel wist de laatste jaren regelmatig te stunten met KSK Heist op de Bosuil, maar dit keer moest hij zich toch gewonnen geven tegen de Great Old. De spits loofde daarbij vooral het publiek.

"Antwerp heeft terecht gewonnen", aldus Criel bij Voetbalkrant.com. "We speelden zonder echte spits waardoor zij veel druk naar voor konden zetten en wij er moeilijk uit geraakten. We hielden nog lang stand, maar vlak voor de rust slikken we dan toch een treffer. Nadien moesten we uit onze egelstelling komen, maar dat magistraal doelpunt van Guvenc was de doodssteek."

Een gemiste kans van Heist om opnieuw te stunten. “We hadden misschien meer onze kans moeten gaan, maar dat is altijd makkelijk praten na de wedstrijd. Ik vond Antwerp niet echt indrukwekkend en zeker niet de beste ploeg van de reeks, máár met zo een schare supporters moet je altijd meedoen bovenaan het klassement. Als die je als ploeg niet naar voor kunnen brullen, dan weet ik het ook niet meer. Het is altijd leuk hier te voetballen, maar de ontgoocheling is toch groot. Er zat misschien weer een verrassing is zoals de laatste jaren, maar nu lukte het niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties