Henkens filosofisch: "Komt spijt niet altijd te laat?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Henkens filosofisch: "Komt spijt niet altijd te laat?"
Foto: © SC

Waasland-Beveren staat zaterdag voor een zespuntenwedstrijd Achter De Kazerne. Vooral Robin Henkens kijkt uit naar het weerzien met zijn voormalige ploegmakkers. "Ik heb nog veel vrienden rondlopen bij KV Mechelen."

Door Cédric De Volder

Waasland-Beveren heeft (wederom) een belangrijke wedstrijd voor de boeg. De Leeuwen trekken zaterdag immers naar KV Mechelen. Ook Robin Henkens beseft het belang van de partij. “Bij winst naderen we Malinois tot op drie punten. Het kan dus wel eens interessant zijn om hen nerveus te maken.”

“Een andere optie is er eigenlijk niet”, gaat de 25-jarige Limburger verder. “Een nieuw verlies zou dramatisch zijn. Het wordt dringend tijd dat er eens punten worden gepakt. In het andere geval dreigen we de voeling met de veilige plaatsen helemaal te verliezen.”

"Had me mijn verhuis toch anders voorgesteld"

Henkens keert voor de eerste keer terug Achter De Kazerne. Staat de partij dan ook met rood aangestipt in zijn agenda? “Ik heb nog een pak vrienden rondlopen bij KV Mechelen. Maar ik heb nog geen flessen champagne verbonden aan een eventuele overwinning.” (lacht)

Ondertussen maakt de voormalige speler van onder meer KRC Genk en Lommel United kennis met de woelige degradatiestrijd. Heeft hij nog geen spijt gehad van zijn verhuis? “Ik moet toegeven dat ik het me allemaal anders had voorgesteld”, besluit Henkens. “Maar komt spijt niet altijd te laat?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties