PSG omzeilt lastige klip

Koen Donvil
| 0 reacties
PSG omzeilt lastige klip
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSG blijft nog minstens een week langer leider in de Franse Ligue 1. Het bracht de altijd moeilijke verplaatsing naar Rennes tot een goed einde en won met 1-3. Ibrahimovic maakte zijn 15e van het seizoen.

Paris Saint-Germain was er niet gerust in, zeker niet nadat het zijn vorige verplaatsing naar Evian verloor. Om Monaco niet over zich te laten wippen had het een zege nodig tegen Rennes, dat terug te vinden was op de 13e plaats.

In de openingsfase eiste vooral de thuisploeg de bal op, tot Thiago Motta zijn moment gekomen achtte. De Italiaan zette twee spelers in de wind en knalde de bal vanop 25 meter voorbij een verbouwereerde thuisgoalie. Rennes gaf zich niet zomaar gewonnen en dwong vooral veel hoekschoppen af. De ruststand bleef echter staan op 0-1.

Na de pauze zat PSG meteen op rozen toen wie anders dan Ibrahimovic een strafschop feilloos omzette. Toch reageerde de thuisploeg en een kwartier later zette Alessandrini de aansluitingstreffer op het bord. Rennes probeerde nog wel, maar het was Cavani die in blessuretijd het straatje werd ingestuurd door Verratti en de 1-3 eindcijfers vastlegde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties