Het is Juventus menens in de strijd om Nainggolan

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Het is Juventus menens in de strijd om Nainggolan
Foto: © SC

Radja Nainggolan is op weg naar Juventus. De Italiaanse landskampioen wil de middenvelder huren tot het einde van het seizoen en aanvaardt de dolle transfereisen van de voorzitter van Cagliari.

De voorbije twee seizoenen passeerden een hele reeks teams langs het stadion van Cagliari. Hun bedoeling? Radja Nainggolan losweken. Enig probleem? Massimo Cellino, de excentrieke voorzitter van Cagliari hing telkens een prijskaartje rond zijn Antwerpse nek van zo’n zestien miljoen euro.

Volgens La Gazzetto Dello Sport is het Juventus deze keer menens om de viervoudig Rode Duivel naar het Juventus Stadium te halen. De Oude Dame wil Nainggolan tot het einde van het seizoen huren. Bovendien zit een aankoopoptie vervat in de overeenkomst van zo’n zestien miljoen euro.

Nainggolan heeft nog een contract tot 2015 in Sardinië. Cagliari zal de Rode Duivel dus stilaan moeten laten gaan om er nog een degelijke transferprijs voor te vangen. Ook Southampton, Paris Saint-Germain en Internazionale hengelen nog steeds naar de diensten van de Antwerpenaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties