Timmermans: "Weinig kans op koopjes tijdens winterstop"

Timmermans: "Weinig kans op koopjes tijdens winterstop"
Foto: © SC

Vorige week zette voorzitter Johan Timmermans de puntjes op de i voor de wedstrijd tegen Waasland-Beveren: verliezen betekende het einde van coach Harm van Veldhoven. Ondertussen predikt de voorzitter rust.

Door Aernout Van Lindt

Na de wedstrijd gaf de sterke man bij KV Mechelen al aan dat het niet opportuun is om zomaar een trainer te ontslaan. "Harm blijft zeker tot aan de winterstop", aldus Timmermans toen. 

Maar er viel wel opnieuw geen doelpunt bij Malinwa. Mokulu, Destorme, Rits, Diabang, Cordaro en Junker: allemaal stonden ze op het veld om te proberen scoren, maar niemand slaagde daarin. Veel aanvallend ingestelde spelers (zelfs Bateau kwam nog infiltreren), maar een probleem voor doel. Noopt dat tot een aankoop in januari?

"Moeilijk meerwaarde vinden in winterstop"

Niet volgens de voorzitter: "Sowieso is ons budget voor dit jaar opgesoupeerd. Als we een versterking zouden binnenhalen, dan moet dat er eentje zijn met het oog op volgend seizoen. We gaan geen paniekaankoop doen."

En Timmermans loopt ook niet echt hoog op met de wintermercato: "Er is weinig kans op koopjes in januari. Het is heel moeilijk meerwaarde te vinden in de winterstop. We moeten nu gewoon geduldig blijven en hopen dat ons trainingskamp iets oplevert om de kloof met de ploegen onder ons te vergroten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties