Reactie Verboom: "Maximum uithalen volgende weken"

Verboom: "Maximum uithalen volgende weken"
Foto: © SC

Bryan Verboom mocht bij Zulte Waregem nog eens in de basis starten. Hij bedankte met een assist na 45 seconden. De linksback sprak na de wedstrijd over zijn strijd terug richting een basisplaats.

Aernout Van Lindt in Waregem

Zulte Waregem won uiteindelijk vrij makkelijk van Lierse met 3-0. Bryan Verboom kon in de eerste minuut Jens Naessens al op weg zetten naar de 1-0. Hij zocht de laatste weken naar zijn beste vormpeil. "Er was niet echt een reden. Je kan niet altijd top zijn en het is niet makkelijk om je niveau te blijven halen."

"Godeau en Duplus waren gewoon beter en zij namen mijn plaats af en toe in. Ik wil mijn niveau terughalen. In de Beker van België tegen Charleroi liep het goed, tegen Bergen was ik opnieuw niet top."

"Het enige dat je kan doen is blijven werken. Mijn doel is om terug vast in de ploeg te raken." En of de verdediger al uitkijkt naar het duel met Anderlecht op tweede Kerstdag? "Anderlecht is verleden tijd. Ik wil er gewoon het maximum uithalen de komende weken. En dan een goede voorbereiding maken tijdens de winterstop om er te staan na januari."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties