Reactie Oostende ruikt kans op halve finale: "Laat het nu maar spoken"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Oostende ruikt kans op halve finale: "Laat het nu maar spoken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een 0-0 gelijkspel heeft Oostende een goede uitgangspositie om Genk op 15 januari te ontvangen in de return van de kwartfinale van de Beker. Niels De Schutter weet dat Oostende altijd net dat tikkeltje meer kan in het eigen Albertparkstadion. "De terugmatch is gered. Laat het nu maar spoken."

Robby Morren in Genk

"Het gevoel zat goed, zoals dat ook de voorbije weken al het geval was. De organisatie stond goed en we hebben weinig of geen problemen gehad met het tempo van Genk. We hebben enkele kansen weggegeven maar we hadden er zelf ook een tweetal goede."

"We hopen op een stuntje"

"We hebben de terugwedstrijd gered en dat is het belangrijkste. We hebben een goede uitgangspositie. Laat het nu maar spoken op 15 januari, hopelijk voor een vol huis. Ik denk dat Genk er niet gerust in gaat zijn, ze weten nog wat hun enkele weken geleden overkomen is", zo verwijst De Schutter naar de 4-0 zege. "Ik ga er niet van uit dat het weer hetzelfde scenario zal zijn maar we weten dat we thuis iets meer kunnen, met de twaalfde man erbij. We hopen op een stuntje."

"Dit is een heel ander Oostende dan in het begin van het seizoen"

"Zowel in de competitie als nu in de Beker loopt het fantastisch. Als je ziet hoe we in Genk voetbalden in het begin van het seizoen, toen deden we op geen enkel moment mee. Nu, enkele maanden later, zie je een heel ander Oostende en dat geeft veel vertrouwen. Er zijn nog 2 matchen voor de winterstop, hopelijk kunnen we dit niveau aanhouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties