Reactie Coosemans: "Tijd rekken? Instructies van coach"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Coosemans: "Tijd rekken? Instructies van coach"
Foto: © SC

Colin Coosemans beleefde vanavond een gedroomde terugkeer op Olympia. Waasland-Beveren won immers met 1-2. "Op deze manier vind ik het extra leuk om terug te keren."

Cédric De Volder in Brugge

Waasland-Beveren zorgde vanavond voor een stunt van formaat door Club Brugge in eigen huis te verschalken. Vooral Colin Coosemans en Ivan Trickovski beleefden een unieke avond. Al kreeg eerstgenoemde al in de eerste minuut koude rillingen.

"Dat begin was een echte verschrikking, hé", doelt de doelman op de strafschop. "Ik moet bekennen dat ik niet had verwacht om hier alsnog te komen winnen. Slechter kan je nu eenmaal niet aan een wedstrijd beginnen."

"Tijd rekken instructie van coach"

Coosemans ziet de overwinning niet als een revanche op Club. De doelman werd twee seizoenen geleden immers afgeschreven op Olympia. "Ik vind het altijd leuk om terug te keren naar Brugge. En op deze manier is het dan nog eens extra leuk."

Vooral in de lucht was de Gentenaar vanavond onklopbaar. Al kreeg hij ook - na veelvuldig tijd rekken - een striemend fluitconcert van de thuisaanhang. "Dat was een instructie van de trainer", excuseert Coosemans zich. "Maar ik ben nu eenmaal een speler van Waasland-Beveren. Ik moet dus mijn best doen." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties