Reactie Van Acker ontgoocheld: "Twee fouten, twee keer geel"

Van Acker ontgoocheld: "Twee fouten, twee keer geel"
Foto: © SC

Cercle Brugge verloor op het veld van OH Leuven met 3-0. Vlak voor de rust werd Thibaut Van Acker uitgesloten bij de bezoekers. "Heel jammer, maar het is nu zo", aldus de middenvelder.

Aernout Van Lindt in Leuven

In een vrije faire wedstrijd werd Van Acker vlak voor rust al uitgesloten. “Ik maakte twee fouten en kreeg twee keer direct geel”, aldus de speler van de Vereniging. “Zeker die tweede, daar was niet zoveel aan. Het was bovendien op de helft van de tegenstander.”

“Het is heel jammer, maar het is nu zo. Ik denk dat de scheidsrechter eerst zelf niet besefte dat ik al geel had gehad en dan kan je niet meer terug natuurlijk.”

“Complete off-day”

Bij de uitsluiting van Van Acker was het al 2-0: “Ze waren gewoon scherper dan ons vandaag. Ze hebben direct druk gezet en komen snel op 1-0. Dat was een tikje, dat zijn we niet meer te boven gekomen, maar het was een complete off-day vandaag.”

“We hebben 26 verdiende punten gepakt dit seizoen, maar dit is wel een jammerlijke afsluiter. Nu moeten we de basis leggen op stage voor een goede tweede seizoenshelft. We willen zoveel mogelijk punten pakken en moeten daarbij vooral naar onszelf kijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties