BX Brussels zet sociale helemaal naast het sportieve

BX Brussels zet sociale helemaal naast het sportieve
Foto: © SC

BX Brussels heeft een Social Manager aangeworven. Daarmee wil het de sociale functie helemaal naast de sportieve functie zetten. Dat laat Vincent Kompany weten via de sociale media.

BX Brussels zocht al een tijdje iemand om hun sociaal luik te versterken. Daarom is er nu een Social Manager gekomen om het team te versterken.

Dat wordt geen figurant, maar een belangrijk figuur in de structeer van de Brusselse club om het sociale luik naast het sportieve luik te zetten. Lees hier het volledige bericht van Vincent Kompany:

Wie den BX Brussels van nabij volgt, weet dat we de tijd hebben genomen om ons sociaal luik te versterken. We hebben ons huiswerk daarom grondig gedaan. De zoektocht naar een Social Coach is uiteindelijk uitgemond in de keuze voor een Social Manager, en Cathy Van Remoortere heeft als experte alles wat we zochten. Haar cv geeft aan waar we naartoe willen: BX dùrft, sterker nog, BX moét het sociale gelijkschakelen met het sportieve.

Ik spreek daarom ook in naam van mijn zus Christel, als ik zeg dat de nieuwe Social Manager absoluut geen figurant wordt, maar wel één van de hoofdpersonages in het verhaal dat we willen schrijven. Cathy zal ons DNA mee bepalen, zal onze club rustig mee vormgeven en den BX helpen verankeren in het Brussels gewest. Daarom: Cathy, welkom, en véél, véél succes gewenst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties