Vanhaezebrouck ambitieus: "Wij hebben nog twee moeilijke doelen, maar moeilijk gaat ook"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Vanhaezebrouck ambitieus: "Wij hebben nog twee moeilijke doelen, maar moeilijk gaat ook"
Foto: © SC

KV Kortrijk knikkerde de nationale ploeg Futsal uit het toernooi op de Football Battle, maar trok in de finale toch niet aan het langste eind. Sporting Lokeren toonde zich sterker, maar KVK-coach Hein Vanhaezebrouck tilde achteraf niet te zwaar aan de verloren finale.

Timothy Collard in Antwerpen

“Dit is vooral een intermezzo, hé. Het is eigenlijk niet vergelijkbaar met voetbal: je speelt maar met vijf en voor het overige is het een mix van diverse sporten die bij elkaar komen. Niettegenstaande hebben we het vandaag heel aardig gedaan.”

"We hebben dit seizoen nog twee doelen: PO I én de beker"

Dat zijn team de finale zou bereiken, had de oefenmeester van De Kerels op voorhand niet verwacht. “We hebben vandaag strijd geleverd en dat heeft ons hier toch enkele overwinningen opgeleverd. Dat ik heel actief aan het coachen was? Als je ergens aan meedoet, dan is het voor te winnen, hé. Ik denk dat mijn collega (Peter Maes, nvdr.) net hetzelfde gedaan heeft.” (lacht)

In de competitie en de beker staat Kortrijk nog voor twee zware opdrachten, wat mogen we Hein Vanhaezebrouck nog toewensen aan het begin van het nieuwe jaar? “De Beker en play-off I halen zijn onze twee doelen nog dit seizoen. Het zal allebei moeilijk worden, maar moeilijk gaat ook. Zolang er niets beslist is, geven we niet op. Wij gaan er het maximum proberen uit te halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties