Prijzen supportersdorp Rode Duivels bekend

Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
Prijzen supportersdorp Rode Duivels bekend
Foto: © SC

De KBVB heeft woensdag de prijzen bekendgemaakt van de 'packages' die het aanbiedt voor de supporters van de Rode Duivels. Belgische fans die de nationale ploeg achterna willen reizen moet wel diep in de buidel tasten.

Het fandorp ‘Devillage’ van de Rode Duivels opent zijn deuren op 12 juni en in totaal kunnen er 2500 supporters binnen. Voor diegenen die naar Brazilië willen afreizen bestaan er wel nog verschillende formules.

Goedkoopste formule? 3.639 euro

De goedkoopste all-in-formule kost exact 3.639 euro. Voor die prijs mag je de verplaatsing naar twee van de drie groepswedstrijden maken, maar moet je wel een eigen tent en eigen matras meehebben. De formule waarbij je alle groepswedstrijden ziet, kost je 3.899 euro.

De duurste formule biedt de meegereisde supporters een verblijf in een luxetent met echte bedden aan. Die formule is vanzelfsprekend ook een pak duurder: 4.799 euro.

Enkele leuke extra’s die het fandorp aanbiedt, zijn onder andere gratis wifi, een privéstrand, barbecue, uitgebreid ontbijt en noem maar op. Ook verschillende Belgische artiesten zullen komen optreden in ‘Devillage’.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties