Pronostiek tweede klasse: Bram Criel (KSK Heist)

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Pronostiek tweede klasse: Bram Criel (KSK Heist)
Foto: © SC

Komend weekend trekt de Belgacom League zich opnieuw op gang. Met Antwerp-Moeskroen-Péruwelz staat er meteen een topper op het programma, maar er zijn nog heel wat andere wedstrijden. Bram Criel (KSK Heist) pronostikeert samen met Voetbalkrant.com.

Boussu Dour – Visé:   1

Ik denk dat Bousou Dour, nu de spelers opnieuw betaald zijn, gewoon doorgaat op zijn elan. Terwijl Vise, ondanks een paar versterkingen, een heel moeilijk seizoen zal hebben. Vanonder staan is mentaal helemaal niet gemakkelijk en dan durft het wel eens snel foutlopen.

Dessel – Eupen: 2

Ik denk dat Eupen weet dat als ze nog kans willen maken op de titel, ze meteen moeten winnen na de winterstop. Ik denk ook dat zij het best voorbereid zullen zijn. Dessel gaat nog punten pakken, maar niet tegen Eupen.

Hoogstraten-Heist: 2

Ik denk natuurlijk dat wij gaan winnen. We hebben hard gewerkt in de winterstop en ook Dachelet is gebleven. Iedereen is fit en we zijn er klaar voor. Het is wel afwachten hoe Hoogstraten zal reageren na het ontslag / niet ontslag van Regi Van Acker.

Antwerp – Moeskroen: X

Antwerp gaat heel scherp uit de winterstop komen. Ze hebben vertrouwen opgedaan met het toernooi in de Lotto Arena en hebben met hun supporters thuis altijd een voordeel. Moeskroen is een goeie ploeg, zeker met de versterkingen, maar ze gaan niet winnen op Antwerp.

Westerlo – Virton: 1

Ondanks dat Virton buitenshuis veel wint en scoort, zoals bijvoorbeeld op Sint Truiden, gaat Westerlo geen steek laten vallen. Zij gaan resoluut voor het kampioenschap.

Aalst – Geel: 1

Aalst is de betere ploeg en zij zullen ook zeer scherp uit de winterstop komen. Geel heeft wel een buitenlandse stage gehad om voor te bereiden. Maar toch zie ik ze niets rapen op bezoek bij Aalst.

WS Brussels - Tubeke: X

Twee ploegen waar we het moeilijk tegen gehad hebben. Twee ploegen die ik telkens moeilijk kan inschatten en dus gok ik op een gelijkspel.

RWDM - STVV: 2

Ik denk dat door de problemen en het niet trainen RWDM geen punten zal pakken. Sint Truiden daarentegen zal een goeie voorbereiding hebben gehad. Bovendien moeten ze winnen, willen ze blijven meedoen voor de titel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties