Transfergeruchten van de Dag: Vandaag champagne in dossier-KDB?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Transfergeruchten van de Dag: Vandaag champagne in dossier-KDB?
Foto: © SC

De geruchtenmolen zwaait opnieuw de plak in het land van Koning Voetbal. Ook vandaag worden een pak spelers aan een transfer gelinkt. Welke toppers doen hun fans vandaag zweten?

Laat Chelsea The Kid eindelijk gaan?

De onderhandelingen tussen Chelsea en VfL Wolfsburg omtrent een overgang van Kevin De Bruyne zijn een laatste stadium ingegaan. De kans is niet onbestaande dat De Wolven vandaag witte rook de wereld insturen.

Malanda geeft Hazard raad: "Volg je instinct"

Ook de toekomst van Thorgan Hazard is nog steeds onzeker. Junior Malanda geeft het goudhaantje van Essevee alvast de raad om te vertrekken: "Anderlecht is een grotere club."

Anderlecht-target staat voor terugkeer naar Eredivisie

Bryan Ruiz heeft ondertussen nog steeds geen nieuwe club gevonden. De Costa Ricaan staat in de belanstelling van PSV, maar ook FC Twente heeft zich gemeld.

Batshuayi via Everton naar Astridpark?

De soap rond Michy Batshuayi is nog steeds niet ten einde. De aanvaller van Standard staat nog steeds in de belangstelling van Everton. The Toffees zouden hem dan weer uitlenen aan RSC Anderlecht. De landskampioem moet in dat geval wel een som van zo'n twee miljoen euro ophoesten.

Cercle sluit terugkeer Nuno Reis uit

Nuno Reis keert niet terug naar Cercle Brugge. De Portugese verdediger is te duur voor de geldbuidel van De Vereniging.

Ruiz opnieuw naar Nederland?

Bryan Ruiz zal de komende maanden wellicht voor PSV voetballen. De Lampenclub bereikte immers een overeenkomt met Fulham. De Costa Ricaan wordt normaal gezien tot het einde van het seizoen gehuurd.

De Zeeuw blijft bij Anderlecht

Demy de Zeeuw geraakt niet weg bij RSC Anderlecht. De Nederlander zit op een dood spoor in het Astridpark, maar kan geen andere werkgever vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties