Verhaeghe: "Club wil hetzelfde doen als Borussia Dortmund"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 259 reacties
Verhaeghe: "Club wil hetzelfde doen als Borussia Dortmund"
Foto: © SC

Bart Verhaeghe wordt in België wel eens gezien als een keiharde zakenman die zo snel mogelijk een titel wil pakken. "Maar ik wil van Club Brugge een duurzaam team maken", countert hij die kritiek.

Bart Verhaeghe sprak bij zijn aanstelling over de titel. De voorbije twee seizoenen eindigde blauw-zwart op een derde en tweede plaats. "Ik hoop dat we dit seizoen wel eens geluk hebben", aldus de voorzitter van Club in Het Laatste Nieuws. "Maar het echte doel is uitgroeien tot een duurzame club."

"Ik vind dat we goed bezig zijn", gaat Verhaeghe verder. "We beschikken over de beste doelman van België. Daarnaast kunnen we rekenen op een jonge defensie, een gebalanceerd middenveld en enkele spelers die het verschil kunnen maken."

Club zette dit seizoen vol in op de jeugd. "En dat moeten we blijven doen. In dat opzicht spiegel ik Club graag aan Borussia Dortmund. Al moeten we ons ding doen op Belgisch niveau. We stuiten telkens op de limieten van ons budget, maar we kunnen wel topspelers afleveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties