Reactie Geudens houdt voeten op de grond: "De weg is nog lang"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Geudens houdt voeten op de grond: "De weg is nog lang"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo heeft zaterdagavond een uitstekende zaak gedaan. De 5-0 zege tegen Virton zorgde voor winst van de tweede periodetitel en de kloof met eerste achtervolger Eupen bedraagt nu 4 punten. "Dit geeft ons nog extra vertrouwen", vertelt Kevin Geudens.

Door Robby Morren

"De overwinning is het belangrijkste, door deze driepunter zetten we een mooie stap in het klassement", weet de aanvoerder. "Die periodetitel is een kleine prijs. Als we naast de hoofdprijs zouden grijpen, hebben we toch al een zekerheid."

"We staan nu op zo'n goede positie in het klassement dat we niet op de eindronde mogen mikken. We hebben een kleine bonus door de nederlaag van Eupen."

"Dit zorgt voor extra vertrouwen"

"We hebben een sterke kern met een goede mix van ervaring, snelheid, klasseflitsen en stabiliteit. Dat we met 5-0 wonnen tegen Virton, geeft ons natuurlijk nog wel een extra boost. De sfeer in de kleedkamer was al goed maar dit zorgt nog voor extra vertrouwen."

Toch beseft de middenvelder dat de titel nog heel ver weg is. "De weg is nog heel lang, er zijn nog 13 wedstrijden te gaan en daarin kan nog veel gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties