Transfergeruchten van de dag: op volle toeren

Transfergeruchten van de dag: op volle toeren
Foto: © SC

Alle eersteklasseclubs zijn vandaag terug in België en dat is blijkbaar het signaal om de geruchtenmolen op volle toeren te laten draaien. Heel wat spelers worden gelinkt aan een transfer.

Harbaoui lijkt te blijven

De kans dat Hamdi Harboui vertrekt bij Lokeren is wat kleiner geworden. Sportief directeur Willy Reynders liet aan onze redactie weten dat hij verwacht dat de spits op Daknam blijft.

Pedersen optie voor Lokeren?

Mocht Harbaoui alsnog vertrekken, dan zou Nicklas Pedersen (AA Gent) een optie zijn voor de Waaslanders. "Maar daar weet ik niets van", aldus Reynders.

De Bruyne heeft transfer beet

Kevin De Bruyne zet zijn carrière verder bij Wolfsburg, dat 21,5 miljoen euro op tafel legt voor onze landgenoot. De Rode Duivel tekent voor 5,5 seizoenen bij de groenhemden.

Anderlecht mag blijven hopen op Batshuayi

Everton zou de gevraagde 8 miljoen willen ophoesten voor Michy Batshuayi. The Toffees zouden de jonge spits van Standard dan wel meteen een half jaar bij Anderlecht stallen.

Gudjohnsen naar Essevee?

De opmerkelijkste naam is die van Eidur Gudjohnsen. De IJslander is niet gelukkig meer bij Club Brugge, maar Zulte Waregem zou wel interesse hebben. Die hebben in het aanvallend compartiment nog iets nodig na het vertrek van Habibou.

Anderlecht een vraagteken

Wie komt er naar Anderlecht? Als er überhaupt al iemand komt, want Herman Van Holsbeeck laat in de kranten weten dat de dossiers praktisch 'onhaalbaar' zijn. En dan spreekt hij vooral over Batshuayi en Hazard...

De interesse voor Vossen stijgt weeral

Middlesborough zou zich willen versterken met de Genk-kapitein, maar met het WK in aantocht lijkt het voor de aanvaller niet de aangewezen keus om naar een Engelse tweedeklasser te trekken. Wij hebben echter info dat er ook uit andere competities een bod nadert. De Griekse bijvoorbeeld...

Bergen op zoek naar versterking

De Draken willen een oude bekende terughalen naar Henegouwen. Zola Matumona zou door zijn Angolese club vrijgegeven worden en zou terugkeren naar Charles Tondreau.

Nieuwe doelman voor Genk?

De Albanees Samir Ujkani komt momenteel niet aan spelen toe bij Palermo. Genk zou wel iets zien in het jeugdproduct van Anderlecht.

Cissé tekent wellicht vandaag

Nog bij Genk, tekent Sekou Cissé wellicht vandaag een contract. Mario Been wil de Ivoriaan, die vandaag medische testen aflegt, er heel graag bij.

Ook extra verdediger voor Mario Been?

Genk haalt mogelijk ook een extra verdediger in huis. Andrei Marc (20) staat volgens Roemeense media in de belangstelling van de Limburgers.

Wisselen Benzema en Gündogan van club?

Borussia Dortmund en Real Madrid zouden dan weer van plan zijn om een opmerkelijke ruildeal tot stand te brengen. Ilkay Gündogan zou naar Real verkassen, terwijl Karim Benzema naar het Signal Iduna Park zou trekken.

PSG hengelt naar ploegmaat Nainggolan

Na enkele Engelse topclubs, waaronder Manchester United, lijkt nu ook Paris Saint-Germain zijn zinnen gezet te hebben op Miralem Pjanic. Roma wil zijn sterkhouder niet kwijt, maar de Bosniër wil een serieuze loonsverhoging.

Galatasaray wil bij Arsenal gaan shoppen

Galatasaray zou zijn zinnen gezet hebben op Bacary Sagna, na dit seizoen einde contract bij Arsenal. De Turkse topclub zou de rechtsachter willen overtuigen met een riant salaris van vijf miljoen euro per jaar.

Ook United hengelt naar Pogba

Niet alleen Manchester City, maar ook Manchester United hoopt zich te verzekeren van de diensten van Paul Pogba. De middenvelder ruilde enkele jaren geleden Old Trafford voor Juventus. Een terugkeer naar Engeland is niet uitgesloten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties