Reactie Engels: "Zo snel mogelijk de knop omdraaien"

Robby Morren
Robby Morren
| 22 reacties
Engels: "Zo snel mogelijk de knop omdraaien"
Foto: © SC

Michel Preud'homme gaf het vertrouwen aan het duo Engels - Mechele centraal achterin. Bjorn Engels was blij met zijn basisstek en dat zijn blessure verleden tijd is maar baalde wel om de late gelijkmaker van Lierse.

Robby Morren in Lier

"Onze eerste 30 minuten waren niet goed", gaf Engels toe na afloop van de partij. "De tweede helft schoten we goed uit de startblokken en kwamen we snel op voorsprong. Het is jammer dat Lierse via een afgeweken bal nog de gelijkmaker scoorde. Als Club Brugge hadden wij hier altijd moeten winnen."

De verdediger beseft dat de match tegen Anderlecht nu wel heel belangrijk wordt. "We moeten de komende week keihard werken en de knop zo snel mogelijk omdraaien zodat we tegen Anderlecht een resultaat kunnen neerzetten."

Concurrentie is groot

Persoonlijk was Engels best tevreden. Hij kreeg samen met Mechele de voorkeur op Duarte. "Het klikte goed achterin. We hebben nu vier fitte centrale verdedigers, de concurrentie is groot maar dat houdt iedereen scherp. Het is nu aan mij om me iedere keer weer te bewijzen." Zijn blessure lijkt alvast verleden tijd. "Ik ben blij dat ik geen hinder meer ondervond van de voet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties