Bjorn Sengier opnieuw aan de slag als doelman

Steven Bologne
| 19 reacties
Bjorn Sengier opnieuw aan de slag als doelman
Foto: © SC

Op een persconferentie stelde Berchem Sport maandag zijn nieuwe aanwinsten voor. Naast de eerdere bekendgemaakte transfers van Martin, Carvalho, Verhoeven en Stevens stapt nu ook Bjorn Sengier mee op de kar.

Hoofdsponsor KwadrO is vertegenwoordigd op de Bosuil bij Antwerp en ook bij stadsgenoot Berchem Sport, het waren zij die de overgang in gang hebben gezet. Bjorn Sengier moest bij de tweedeklasser enkele maanden geleden nog door extrasportieve redenen vertrekken. Berchem, dat het dit seizoen met twee jonge doelmannen moet redden, besloot de 34-jarige doelman een nieuwe kans te gunnen zich te tonen onder de lat. In de strijd tegen het behoud een mogelijke cruciale ervaren inbreng. Sengier verdedigde voordien de kleuren van Cercle Brugge, Sint-Niklaas, Deinze, Zulte Waregem, Willem II, KVSK United, Helmond Sport en Antwerp.

Berchem Sport lanceerde tevens zijn nieuwe website op het web waar ook de jeugdopleiding en de g-voetbalploeg op vertegenwoordigd zijn. Daar kondigde de club aan dat Sengier, die tekende tot juni 2015, de laatste aanwinst zou zijn. 

Vincenzo Verhoeven en Thomas Stevens zijn momenteel nog niet speelgerechtigd voor geel-zwart. De club heeft het fiat nodig van de KBVB aangezien transfers naar eenzelfde reeks tijdens het seizoen niet mogelijk zijn. Het Uitvoerend Comité van de bond beslist daar eind deze maand over. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties