Transfergeruchten van de dag: De Zeeuw naar Essevee?

Transfergeruchten van de dag: De Zeeuw naar Essevee?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische eersteklassers hebben de zon achter zich gelaten en schoten afgelopen weekend de competitie opnieuw op gang. Ook de geruchtenmolen gaat een tandje sneller draaien.

Fulham wil Defour

Voor Steven Defour zou een contract van 4,5 jaar klaarliggen bij Fulham. De middenvelder, die ook in de belangstelling van Anderlecht staat, zou daar wel oren naar hebben. Paars-wit lijkt dus achter het net te gaan vissen.

De Zeeuw als pasmunt?

Om de overgang van Thorgan Hazard naar Anderlecht iets te verzachten, zouden de Brusselaars Demy de Zeeuw naar West-Vlaanderen willen sturen. De middenvelder komt bij Anderlecht sowieso amper nog aan de bak. Alhoewel we niet weten of zijn club, Spartak Moskou, daar wel akkoord mee zou gaan...

Van Geneugden weg bij OHL

Ronny Van Geneugden is niet langer coach bij OHL. Club en coach besloten in onderling overleg om hun overeenkomst stop te zetten.

Zotte prijs voor Vermaelen

5,5 miljoen euro is bijlange na niet genoeg voor Thomas Vermaelen. Wenger wil enkel iemand zien vertrekken als er een 'gek' bod binnenloopt. De Rode Duivel moet dus de concurrentie met Koscielny aangaan.

Alderweireld wil spelen

Naar verluidt had Toby Alderweireld nu wel al verwacht in de basis te staan bij Atlético Madrid. Aangezien dat niet zo is, zou hij graag uitgeleend worden... Aan zijn ex-club Ajax misschien?

Zukanovic weer weg?

Ervin Zukanovic zat op de bank bij Gent afgelopen weekend. Voor de Bosniër zou een scout van Hoffenheim in de tribune gezeten hebben...

Ook Standard ziet Legear wel zitten

Maar dit gaat blijkbaar geen soap worden. Standard zou geïnformeerd hebben naar Jonathan Legear, maar die zit al in vergevorderde onderhandelingen met KV Mechelen.

Kevin Oris naar China

Kevin Oris heeft een nieuwe club. Hij ruilt de top van Zuid-Korea in voor de Chinese top. Shenyang is de naam van de nieuwe club waarvoor hij 2 jaar zal uitkomen.

PSG zet alles op alles voor Hazard

En PSG probeert maar wat graag Eden Hazard binnen te lijven. Daarvoor zou het nu bijzonder ver gaan: er wordt gesproken van een transfersom van ... 80 miljoen euro!

Galatasaray wil Essien

Galatasaray zou graag Michael Essien huren van Chelsea. Hij zou zes maanden bij de Turkse club terechtkunnen.

Manchester United hoopt op Mata

David Moyes hoopt Juan Mata nog voor het einde van de transferperiode te strikken.

Ogunjimi niet naar KV Mechelen

KV Mechelen zal Marvin Ogunjimi niet inlijven. Dat liet sportief directeur Fi Van Hoof weten aan onze redactie. Malinwa gaat naast Legear enkel nog voor een jonge rechtsachter.

Concurrentie voor Lukaku?

Everton zou zijn oog laten vallen hebben op Lacina Traoré. De Ivoriaanse aanvaller maakte begin deze maand pas de overstap naar AS Monaco, dat hem graag wil verhuren.

Genk bevestigt vertrouwen in Been

KRC Genk moet dan toch niet op zoek naar een nieuwe T1. De Limburgers bevestigden via een persbericht het vertrouwen in Mario Been.

Toivonen trekt naar Ligue 1

Ola Toivonen is niet langer een speler van PSV. De 27-jarige Zweed tekende een contract tot 2017 bij Stade Rennes.

Twee Rode Duivel bij Napoli?

Ook SSC Napoli wil Thomas Vermaelen uit de klauwen van Arsène Wenger verlossen. De club van Dries Mertens toonde in het tussenseizoen al interesse, maar botste toen ook al op een 'njet' van Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties